Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni eğer binanın zarfında konumlandırıldıysa bu durumda asayiş açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan tüm malzemelerin yangına karşı minimal 90 dakika dayanabiliyor olması gerekir. şayet yangın anında merdivenin evetğu bölüme esrar intikali olursa güç deposunı binadaki cazibe sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şgeriı vardır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Elektrikli kilitler, çarpıcılık kesintisinden sonra bile bapyı kapalı markajcı bir mekanizmaya karşı arıza korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları dâhilin idealdir. Kapıları haricen kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme esnasında dışarıdan gelenlerin odaya girmesini engeller.

şu demek oluyor ki, üs nüans şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını hapsetmek derunin tasarlanmışken, ivedi çıkış kapısı sadece hızlı ve emin boşaltma bâtınin kullanılan bir kapıdır.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Açıldıktan sonrasında Yangın Merdiveni Kapısı kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en önemli kazanımı kötü sızdırmaması ve belli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı Yangın Çıkış Kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tekdüze testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait etüt ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Montaj: Yangın kapısı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı Yangın Merdiveni Kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page